Felhívás – Jóga-kutatásban való részvételre

Felhívás – Jóga-kutatásban való részvételre

. . . A jóga áldásos hatásait, mi gyakorlók már ismerjük - tudományos körökben azonban kutatásokra van szükség. Kérjük, töltsd ki Te is az ELTE kérdőívét, hogy minél átfogóbb képek kapjanak a jóga és a mozgás hatékonyságáról. . Köszönjük! . Kitöltöm a kérdőívet!...

bővebben
YogaFest – Jóga. Öröm. Ünnep

YogaFest – Jóga. Öröm. Ünnep

YogaFest – Jóga. Öröm. Ünnep. Egy jógafesztivál a jógáról Neked. 14 előadás / 15 gyakorlati óra / kiállítók / vegán ételek / mantrakoncert

bővebben
Elindul az MJSZ Szangha!

Elindul az MJSZ Szangha!

MJSZ Szangha – a Magyar Jógaoktatók Szövetségének szakmai összejövetele. Havonta egy alkalommal összejövünk (egyelőre online), hogy tanuljunk, beszélgessünk, együtt legyünk! Tarts velünk!

bővebben
75M Suryanamaskar – rekordkísérlet

75M Suryanamaskar – rekordkísérlet

Mint ismeretes India idén ünnepli függetlenségének 75. évfordulóját. Ez alkalomból egy rekordkísérlet készülődik, melyhez a cél 750 millió suryanamaskar kör elvégzése. A kezdeményezést az MJSZ is támogatja, és hívunk Téged is a részvételre!

bővebben
JÓGAKONFERENCIA 2021 – Előadói felhívás

JÓGAKONFERENCIA 2021 – Előadói felhívás

A Magyar Jógaoktatók Szövetsége idén is megrendezi a JÓGAKONFERENCIÁT, melynek időpontja: 2021. november 14. Ebben az évben szeretettel várjuk mindazon előadók jelentkezését, akik a konferencia alább felsorolt témáiban, a már korábban megszokott magas színvonalon előadást tartanának.

bővebben
Jóga ászanák vagy svéd gimnasztika?

Jóga ászanák vagy svéd gimnasztika?

A Magyar Jógaoktatók Szövetségének közleménye a telex.hu 2020. november 1-jén megjelent „A ma ismert jógát a svédek találták ki, India csak ügyesen adta el nyugatra” című cikkére reagálva.

bővebben
Szakmai nap

Szakmai nap

Szeretettel meghívunk az MJSZ Jógaoktatói Szakmai Napra, melynek témája az őszi - téli időszakra való felkészülés jógaoktatóként.

bővebben

A 168 óra interjúja

Megkeresett minket a 168 ÓRA heti lap újságírója Szabó Brigi, akinek a kérdéseire Szaraszvatí Keserű Aranka, az MJSZ elnöke válaszolt.

bővebben

Kedves Jógatársaink!

Az elmúlt napokban a HIT Gyülekezet vallási vezetője Németh Sándor súlyos kijelentéseket fogalmazott meg a jógával, az indiai kultúrával és a buddhizmussal szemben.

bővebben

Ünnepeljük együtt a Jóga Világnapját!

Az Indiai Nagykövetség a Budapesti Polgármesteri Hivatallal együttműködve 2019. június 22-én megünnepli az 5. Nemzetközi Jóga Napot Budapesten. Az esemény 10.00-13.00 óra között kerül megrendezésre a Bálnában.

bővebben

A 2019-es Yoga Fest fotói

Megérkeztek a fotósunk által készített képek az idei Yoga Fest-ről, melyeket az alábbi képre kattintva tudsz megnézni.

bővebben

Nemzetközi Jóganap

A Nemzetközi Jóganap alkalmával szerte a világban egyszerre ünnepeljük a jógát, mely összeköt az Önvalóval és egymással. A béke, öröm és szeretet rezgései szabadulnak fel, mellyel sokat tehetünk minden élőlény jólétéért.

bővebben

Megalakult a Világ Jógakonföderáció

Április 27-én délután a párizsi UNESCO székházban 14 európai ország és a többi földrész képviselőivel közösen megalakult a VILÁG JÓGAKONFÖDERÁCIÓ (WYK), melynek tagja Magyarország is, Magyarországot az MJSZ képviseli. Célja ugyanaz lesz, mint az Európai Jógakonföderációnak, de világszinten. A WYK 3 évente fog Jógakongresszust szervezni.

bővebben

A III. Európai Jógakongresszuson jártunk

Idén 2018 április 26-27-én harmadszorra rendezte meg az Európai Jóga Konföderáció (melynek 2016 óta az MJSZ is tagja) az Európai Jóga Kongresszust. Nyílt célja, hogy tevékenységével szolgálja az emberiséget, a testvériséget és a világbékét, végső soron az emberiség önmagára ébredését.

bővebben

A 2018-as Yoga Fest fotói

A résztvevők nagy megelégedettségével rendeztük meg a 2018-as Yoga Fest-et. Profi fotósunk által készített fotókat közöljük itt >>

bővebben

Meghívó közgyűlésre és előadásra | 2018. március 11.

Örömmel tájékoztatunk, hogy 2018. március 11-én 16:00 órai kezdettel Közgyűlést tartunk, melyre sok szeretettel meghívunk! A Közgyűlés előtt az MJT vezető jógaoktatójától Disztl Jánostól hallhatunk előadást az egészség helyreállításával kapcsolatban 14 órai kezdettel, melyet kifejezetten jógaoktatók részére állított össze.

bővebben

Az MJSZ eredményei 2016-ban röviden

Szeretnénk Neked büszkén beszámolni az MJSZ tavalyi, 2016-os évi eredményeiről, közös erőfeszítéseink gyümölcséről. Kérjük, tekintsd át az alábbiakban az MJSZ eredményeit!

bővebben

Értékeld a JógaKonferenciát!

Múlt vasárnap már másodszor rendeztük meg a JógaKonferenciát a Gellért Szállóban. Idén a tavalyinál is felemelőbb volt a rendezvény, és nagy öröm számunkra, hogy a konferencia megszervezése által milyen sokat tudunk adni a jógázóknak, a jógáért. Fantasztikus...

bővebben

Szükséges-e pénztárgép használata jógastúdiókban?

Kedves Jógaoktatók! Felhívjuk a figyelmeteket hogy a hatályos jogszabályok szerint 2016 szeptember 30-a után pénztárgépet kell használni az oktatással foglalkozóknak is, ha a 96.04, illetve 93.13 TEÁOR számon van  bejegyezve a tevékenységi köre. A pontos rendelkezést...

bővebben

Ilyen volt a Yoga Fest!

7 Jógatradíció oktatóinak előadásaival és rengeteg gyakorlással, több mint 1000 résztvevővel zajlott az első Yoga Fest. Képek itt>

bővebben

Csatlakozz a II. Európai Jógakongresszus magyar küldöttségéhez!

Az MJSZ idén is meghívást kapott az Európai Jógakongresszusra, amely május 27-29. között kerül megrendezésre Belgiumban. A mostani eseményen bárki részt vehet, és lehetőséget kaptunk arra is, hogy Magyarországról tízen önkéntesként, karma jógiként is részt vegyenek. A karma jógik ingyen kapnak szállást (közös hálóban vagy egyszerű szálláson) és ellátást…

bővebben

Jóga piackutatás 2014

A MJSZ 2014-ben közvéleménykutatást rendelt meg a ForSense kutatócégtől. A 2015. május 9-én elhangzott előadás diáit, a kutatás adatait adjuk közre.

bővebben

Közgyűlés – 2015. május 9.

Örömmel tájékoztatunk, hogy 2015. május 9-én 10:00 órai kezdettel közgyűlést tartunk, melyre sok szeretettel várunk! Helyszín: Kelet-Nyugat Egészség Központ H-1061 Budapest, Király utca 16. V.em. Időpont: 2015. Május 9. Szombat, 10:00-16:00 óráig...

bővebben