Meghívó a 3. Európai Jógakongresszusra Párizsba

Hari AUM
Kedves Jógázó Társunk!

Örömmel értesítelek benneteket, hogy idén 2018. április 26-27 kerül megrendezésre a 3. Európai Jógakongresszus Párizsban az UNESCO épületében.

A Jógakongresszus szervezője az Európai Jógakonföderáció, melynek 14 európai jógaszervezet a tagja, köztük 2016 óta a Magyar Jógaoktatók Szövetsége is. Ez nagy megtiszteltetés, hiszen a tagság csak meghívásos alapon lehetséges.

A Jógakongresszus a világ javát hivatott szolgálni. Két évente kerül megrendezésre a tagországok valamelyik helyszínén. Idén a párizsi IYENGAR Jógaközpont lesz a házigazdánk.

Minden Jógakongresszuson részt vesznek a jógatagszervezetek vezetői, egyenesen tőlük kaphatunk tanítást, vagy gyakorlati jógaórát. Ritka ez a lehetőség, amikor Európa nagy jógijai társaságát élvezhetjük.

A 3. Európai Jógakongresszus témája:
„Univerzális jóga a kozmikus emberi lényért”

Időpont: 2018. április 26-27 – PÁRIZS – UNESCO

PROGRAM
Április 26. 9:30 – 19:30
Április 27. 9:30 – 12:30

A részletes program még folyamatban van, melyről később értesítünk benneteket, de addig is érdemes megszervezni az utazást:

UTAZÁS
A repülőjegyek tekintetében így érdemes tervezni:
• Párizsi érkezés: április 25-i délután – este
• Párizsból visszaindulás: április 27-én késő du. – este.

A program részvételi díja:
400 EUR/fő, mely tartalmazza a szállást, az utaztatást a repülőtérről a szálláshelyre és vissza, illetve a program helyszínére, a programot és étkezést (az április 27-i ebéd már nincs a programban).

Jelentkezés:
Magyar Jógaoktatók Szövetsége: kapcsolat@jogaoktatok.hu, vagy telefonon: Varga Bea: +36 30 714 9722

Végtelen szeretettel:
Szaraszvatí Keserű Aranka
elnök
Magyar Jógaoktatók Szövetsége
ॐ ॐ ॐ ॐ ॐ ॐ