A Magyar Jógaoktatók Szövetsége Egyesület (MJSZE) alapvető célja a hazai jógaoktatók szakmai színvonalának fenntartása és folyamatos emelése, a hazai jógaélet támogatása, valamint a jóga népszerűsítése. Ezen célok megvalósításának egyik megnyilvánulási formája a JÓGAKONFERENCIA is, amelyhez keressük az együttműködést a különböző tradíciókkal, iskolákkal, stúdiókkal, szakmai szervezetekkel, jógaoktató képző intézményekkel, a haza jógaélet képviselőivel.

Az MJSZE 2023-ban ismét megszervezi a JÓGAKONFERENCIÁT a jelenlegi és leendő jógaoktatók, valamint az elkötelezett jógagyakorlók számára. A JÓGAKONFERENCIÁT először 2015-ben rendeztük meg, mellyel hagyományt teremtettünk. A soron következő alkalom időpontja:

2023. november 5. vasárnap
Helyszín: Magnet Közöségi Ház (Budapest, Andrássy út 98.)

Ebben az évben is szeretettel várjuk mindazon előadók jelentkezését, akik a már korábban megszokott magas színvonalon előadást tartanának rendezvényünkön. A benyújtott előadástervek közül, az előadások relevanciáját mérlegelve az MJSZE elnöksége választja ki azokat a prezentációkat, amelyek bekerülnek a nap programjába.

A témát illetően nincsen megkötésünk, várunk bármely, a jógával kapcsolatos témát, felvetést, kutatási eredményt, amely a közönség számára érdeklődésre tarthat számot. 

Az előadások 30 percesek lennének, a végén kérdezési lehetőséggel (+10 perc). Majd az előadások után a közösségi térben minden előadó további 30 percre lehetőséget biztosít a hallgatóságban felmerült kérdések megválaszolására. Az előadásokról felvételt készítünk, melyet az MJSZ youtube csatornáján teszünk közzé a későbbiekben.

A JÓGAKONFERENCIA végére ezúttal is tervezünk kerekasztal beszélgetést és az együtt töltött emelkedett napot szintén közös kírtana/bhadzsana zárná.

Kérjük, hogy legkésőbb 2023. szeptember 8-ig jelezz vissza, és küldd el nekünk az ajánlott előadással kapcsolatban az alábbiakat:

  • Előadó neve, elérhetősége (telefon, e-mail cím)
  • Előadás címe
  • Előadás rövid összefoglalója, absztraktja maximum 15 sorban
  • Rövid szakmai önéletrajz

A jelentkezéseket a kapcsolat@jogaoktatok.hu  címre várjuk, a tárgy mezőben kérjük feltüntetni: “JÓGAKONFERENCIA 2023 előadói jelentkezés”.

Az MJSZE elnöksége nevében:

Komjáti Zsuzsanna, elnök