Az MJSZ idén is meghívást kapott az Európai Jógakongresszusra, amely május 27-29. között kerül megrendezésre Belgiumban. Ez nagy megtiszteltetés mindannyiunk számára. Ez a három nap nagyon jó lehetőség a fejlődésre: emelkedett jógik társaságát élvezhetjük és a közös meditációk, gyakorlatok pozitív rezgései hozzájárulnak a világbékéhez. A Jógakongresszus szervezői azt a célt tűzték ki, hogy ezek a rendezvények hozzájáruljanak az emberiség megvilágosodásához és a világbékéhez. Az első Jógakongresszus 2014-ben volt Németországban kb. 500 fő részvételével. Magyarországot idén a Magyar Jógaoktatók Szövetsége nevében a Szövetség elnöke, Szaraszvatí Keserű Aranka fogja képviselni.

Részvétel karma jógiként

A mostani eseményen bárki részt vehet, és lehetőséget kaptunk arra is, hogy Magyarországról tízen önkéntesként, karma jógiként is részt vegyenek. A karma jógik ingyen kapnak szállást (közös hálóban vagy egyszerű szálláson) és ellátást, az utazásukat saját maguknak kell finanszírozniuk, és napi 6 óra munkát szükséges vállalniuk a kongresszuson.

Ha szeretnél karma jógiként csatlakozni hozzánk, emailben jelentkezz Szaraszvatinál: akeseru@gmail.com.
(Jelentkezési sorrendben töltjük fel a helyeket.)

Részvétel teljes áron

2 éjszaka: 190 eur
3 éjszaka: 260 eur
4 éjszaka: 315 eur

Az ár tartalmazza:

  • a kongresszuson való részvételt
  • szállást
  • étkezéseket
  • busztranszfereket
  • a Jóga-föderáció (Szövetség) képviselői számára a busztranszfert Brüsszelbe az Európai Parlamentbe.
  • jógamatracot (ha szükséges)
href=”mailto:nitya@bhatkivedantacollege.com”>nitya@bhatkivedantacollege.com Telefon: +32 86 32 32 77, +32 86 38 73 55

Az esemény részletei

II. Európai Jógakongresszus

Téma: „A jóga hatása az európai társadalomra és a világbékére”
Időpont: 2016. május 27-29.
Helyszín:  ISKCON Radadesh – Chateau de Petite Somme 5 – 6940 Septon – Durbuy (Belgium)
Szervező: Európai Jógaszövetség
Házigazda: ISKCON BelgiumPROGRAMOK
Több helyszínen, 3 napon keresztül műhelymunka, előadások, jógaórák, meditáció és kirtan. Három nap emelkedett jógik társaságában. A rendezvény által létrejött pozitív rezgések nagyban befolyásolják a világbékét. Május 31-én, kedden a brüsszeli európai parlamentben hivatalos esemény lesz, amelyen a jógaszervezetek mesterei és képviselői vesznek részt az európai és nemzetközi kormányszervezetekkel együtt.

RÉSZTVEVŐ JÓGAINTÉZETEK ÉS SZERVEZETEK:
Portugáliai Jógaszövetség, Yoga Vidya (Németország), Escuela Sanatana-Dharma Spanyolországi Jógaszövetség, Sulislaw Palota – Orosz Klasszikus Jógaszövetség, Londoni Sevashram Sangha, Iyengar Yoga (Franciaország), Magyar Jógaoktatók Szövetsége, Yoga-Surya (Csehország), Centre Santosha Hellén Hatha-jógaszövetség (Görögország), Paul Stradins Klinikai Kórház (Lettország), ISKCON/Bhaktivedanta Főiskola, és több más szervezet.

A kongresszus weboldala, ahol minden tájékoztatás szerepel és ahol regisztrálni lehet:
http://bhaktivedantacollege.com/iieuropeanyogacongress2016/

Reméljük Te is csatlakozol valamilyen formában a magyar küldöttséghez!