Adatlap

Ladányi Krisztina IMG_20200913_124410

Ladányi Krisztina

Ladányi Krisztina vagyok két kisgyermek édesanyja.

2020. augusztusában végeztem jóga oktatóként a Magyar Jóga Akadémián, ahol betekintést nyertünk a tradícionális jógába mint például Iyengar, Hatha jóga, Kriya jóga, Keresztény jóga, Női jóga, Kaivalyadham, Himalájai jóga ami személyes kedvencem. Megtanultuk az ászanák helyes végzését, az ellenjavallatokat és hatásokat. Az ászanákon kívül komoly pránájáma gyakorlást végeztünk, amelyre Indiában a jógaterápia épül. A hagyományok szerint a jóga gyakorlást satkarma (tisztító) gyakorlatok előzik meg, ezért oktatták ezek elméleti hátterét is és két satkarma technika gyakorlati elvégzését bevittük az otthoni, rendszeres gyakorlásunkba is. Igyekszem tanáraink minden szavát megfogadni és mindent szó szerint átadni, nem tenni hozzá semmit és nem venni el belőle semmit. Azért választottam a tradícionális jógairányzatot mert ezek tudományos kutatásokkal alátámasztottan hatásosak.

A jóga segítségével erőt, kitartást, egészséget, ellenállóképességet nyerünk, kiegyensúlyozottabbak, határozottabbak, alkotóbbak leszünk, intuíciós képességeink felerősödnek. A lehetőségek mindnyájunkban megvannak csak rajtunk áll hogy teszünk-e érte vagy nem. Saját magamon érzem, hogy a rendszeres gyakorlás közelebb visz önmagamhoz, segít benső egyensúlyom, harmóniám megtartásában. Testi és mentális rugalmasságot ad. Feltölt energiával, és segít abban is, hogy teljes figyelemmel tudjak koncentrálni a környezetemre, családomra és arra, aki kérdésével hozzám fordul, és megtisztel bizalmával Kiskunfélegyházán és környékén.

A MJA vizsga óta is folyamatosan tanulok, hogy minél mélyebb rálátásom legyen az ősi tudásra és ezt minél jobban átadhassam az érdeklődők számára.
Facebook csoportom: Jóga= egészséges, boldog, szenvedésmentes ÉLET

Elérhetőségek

Phone
Zip/Post Code
6100

Térkép