Adatlap

A8FE3B93-EC57-42B7-969B-867DB7892144 2

NelliciousYoga

Hajba Nelli vagyok, nemzetközi közgazdász. A húszas éveimben kerültem először kapcsolatba a jógával és 2015 óta mélyebben is.
Thaiföldön, Balin, USA-ban, Németországban gyakoroltam, valamint Indiában és Magyarországon elvégeztem több nemzetközileg akkreditált (IYA) jógaoktatói szakképzést az alapképzésen felül, mint Yin jóga, gerinc jóga, női jóga, jóga Nidra. Azóta többek között Yin jógát és Yoga Nidra-t oktatok online és személyesen Székesfehérváron.

A jóga gyakorlásánál arra törekszem, hogy nap mint nap fejlődjek és jobb legyek.
Önmagamnál.
Célom a test, a szellem és a lélek harmonizálása.

A Yin jogával mély ellazulást, nyújtást, testi-lelki-szellemi egyensúlyt tudunk elérni. A Yin jóga alapjául a hatha jóga és a taoista filozófia, illetve gyógyítás szolgál.
Egyszerű, nagyon hatékony, öngyógyító jógarendszer.
Az izmokat, szerveket körbeölelő izompólyák, a fasciák megnyújtását célozza meg, a hosszan kitartott pózokkal.
A fasciákban futnak a meridiánok, az energiapályák, ezért a nyújtás feloldja az energetikai blokkokat harmonizálja az energiatestet.
A gravitációt engedjük hatni a gyakorlatok alatt, miután felvettük a pózt, igyekszünk mozdulatlanul benne maradni.

Az így töltött idő alatt mély rétegekből oldódik ki a feszültség, ez által hatékonyan tudjuk a testünkben, az inakban, ízületekben elraktározott méreganyagokat arra ösztönözni, hogy feloldódjanak, és távozzanak.
Egy-egy kitartott ászana tudatos légzéssel kombinálva, felismeréseket, mély érzelmi felszabadulást is hozhat magával.
Megadásra, elengedésre, odaadásra tanít.

Szeretettel várlak óráimon akár kezdő, haladó, profi vagy netán újrakezdő vagy és szeretnél a pörgős életből 90 percre kilépni, megpihenni és csakis magaddal foglalkozni.

Namaste Nellicious

Térkép