Adatlap

IMG_20200911_161515

Vitai Katalin

2003 óta foglalkozom a jógával és ájurvédával rendszeresen.

15 év nagyvállalati menedzser múlttal a hátam mögött - elsődleges IT szektorban - saját tapasztalatból tudom, hogy a jóga és az ájurvéda hogyan tud segíteni a modern kori problémákon - megszabadulni a feszültségektől, stressztől, fejleszteni a a tudásunkat, tudatosságunkat, testi-lelki egészségünket.

Az évek alatt több jógaoktatói képzésen és számos haza és külföldi továbbképzésen vettem részt, ahol az emberi testről, a gerinc problémák megelőzéséről és kezeléséről, a fizikai test és az elme egészségének megőrzéséről, egészséges táplálkozásról, ájurvédáról, jógaterápia hatásairól, alkalmazásának lehetőségeiről tanultam annak érdekében, hogy a foglalkozásaimon minél többet tudjak segíteni másoknak.

Fontosnak tartom a személyre szabottságot, ezért az óráimon kiemelt szerepet kap a jelenlévők aktuális állapota, igényei.
Elsődlegesen egyéni foglalkozásokat, magán órákat tartok. Alkalmanként tanítok tanfolyamokon, worksopokon és jóga elvonulásokat is szervezek.

A fejlődési folyamat legfontosabb részének a saját tapasztalást tartom és remélem, egyre több embernek adatik meg a lehetőség, hogy a jóga áldásos hatásait megtapasztalhassa.

"Fontos a szeretet, türelem a saját elmédhez és testedhez... A jóga nem versenysport, nem számít, mit csinál a melletted lévő vagy neked tegnap mi sikerült. A lényeg, hogy amit akkor és ott meg tudsz csinálni, az a Te testednek a lehető legjobb."

Elérhetőségek

Phone
Zip/Post Code
1068
Social Information

Térkép