Elhoztuk Budapestre Indiából a jóga nagykövetét! Most két alkalommal is tanulhatunk tőle és gyakorolhatunk vele! 

Ki Ő?
Chandra Mohan Bhandari  kiemelkedő karriert futott be nagykövetként, az Indiai külszolgálatnál töltött 35 éve során. Korábban India nagykövete volt, Kambodzsàban, az Egyesült Arab Emírségekben,Lengyelországban és Litvániában, valamint India főkonzulja Torontóban, Kanadában.
Az indiai külszolgálattól való nyugdijbavonulását követően, teljes mértékben elköteleződött a jóga és az ájurvéda népszerűsitése iránt a világon.
A lengyelországi Opolet Műszaki Egyetem “tiszteletbeli professzori” cimet, a Portugál Jóga Egyesületek Szövetsége pedig “Nemzetközi Jóga Nagymester címet adományozott neki.
Az Indiai Kulturális Kapcsolatok Tanácsa (ICCR) 2016-ra a jóga nemzetközi nagykövetévé nevezte ki, és megbízta őt egy eladással az UNESCO-ban, Párizsban, hogy bemutassa jóga egyetemességét, mint “az emberiség szellemi örökségét”.
As ICCR 2023 márciusában ismét New Yorkba küldte, hogy jógáról tartson előadásokat az ENSZ-hez akkreditált nagyköveteknek.
Alapitó kurátora a Devamber Jótékonysági Alapítványnak Kashipurban, a Devamber Argora Dham Ashramnak Uttarakhandban (UK) és a Devamber Gurukulnak Kashipurban.
Számos könyvet írt – az első “Angkor megmentése” Kambodzsa hindu templomairól szól; a második “Utazàs a mennybe” a tibeti Kallas Mansarovarba való utazásról; a harmadik pedig “Jóga Shakti” a jóga és az ájurvéda tudományáról szól.

2 workshopot is tart, amíg Budapesten tartózkodik:

1. alkalom: 2023. november 6. hétfő 17:00 – 20:00

A gondolkodási folyamat generálása és mérséklése, az egó és az “én” és a lélek létezésének természetet a testben. A csakrák és nádik, a kundalini ébredés és a jóga nidra megértése – mítoszok és a valóság.

Az emberi test egészséges működésének megfigyelése és tapasztalása az Ájurvéda alapelvei segítségével, valamint a  légzés,a testtartàs és a pràna áramlásának korrekciója lévén. Tanuld meg és tapasztald meg az emberi belső tervezést finom és oksági szinten azáltal, hogy megérted és megtapasztalod az érzékek, az elme, az értelem és az emlékezet kölcsönhatását az agyban.

2. alkalom: 2023. november 7. kedd 17:00 – 20:00

A Marma tudománya és Marma terápia – előadás és gyakorlás. A marma pontok beazonosíása és stimulálása az azonnali fájdalomcsillapítás és gyógyulás érdekében.

Helyszín: Budapest, 6. kerület, MagNet Ház, Bojtorján terem

Részvételi díj: 3490 Ft / alkalom
Kedvezményes részvétel mindkét alkalmon: 5900 Ft

Hogyan lehet jelentkezni?

A lenti űrlapon keresztül tudod online megvásárolni a jegyedet.

EXTRA AJÁNLAT!

Ha a JógaKonferenciára VIP jegyet vásárolsz, akkor a két workshopra INGYEN jöhetsz! A VIP jegyet IDE kattintva tudod megvenni.

Ha csak a workshopra szeretnél jönni, vagy már van jegyed a JógaKonferenciára, akkor a workshop jegyet ezen az ürlapon keresztül tudod megvásárolni: