sajtó – média

Sajtóközlemény

A Magyar Jógaoktatók Szövetsége a hagyományt követve 2019. november 23-án megrendezi Magyarország 5. JógaKonferenciáját, melynek helyszíne a MagNet Ház (1096 Budapest, Andrássy út 98.) lesz. Az esemény weboldala, ahol további részleteket találhat a rendezvényről: http://jogakonferencia.hu/

A konferencia központi témája:

A jóga ősi tudása a modern korban

Az előadások során betekintést kaphatunk a jóga társadalomra gyakorolt hatására, hogyan és miképpen tudja segíteni a jóga a mostani modern korban élő ember életét. A témát mind a modern jógakutatások, mind pedig a tudományos jóga kutatások oldaláról is körbejárjuk.

Melyek azok a gyakorlatok, eszközök melyek hozzásegítenek a testi és mentális egészség eléréséhez és annak fenntartásához?

Hogyan lehet élni és megélni a jóga tanításait a jelenlegi körülmények között?

Korunk égető problémájára,  az emberiség fenntarthatatlan, környezetpusztító életmódjára valóban válasz lehet a jógaéletmód követése? 

Vajon tényleg a jóga fogja megmenteni a világot?!

A magas szakmai színvonalat képviselő rendezvényre 16, jógakörökben ismert és elismert előadót köszönthetünk. Nagy örömünkre szolgál, hogy India Jóga Nagykövete, Ankita Sood is elfogadta felkérésünket. A rendezvényen párhuzamosan két teremben, 22 előadás közül választhatnak az érdeklődők. A konferencia weboldalán megtalálható a részletes program, az előadások és az előadók. Jegyek elővételben az oldalon és a rendezvény napján a helyszínen is kaphatók.

http://jogakonferencia.hu/

https://www.facebook.com/events/492687727947490/ 

 A Magyar Jógaoktatók Szövetsége szeretettel vár mindenkit, aki a jóga iránt komolyan érdeklődik.  

Szervező: