Adatlap

Szalai Tímea v2

Szalai Tímea

2010-ben történt, hogy először találkoztam a jógával. Azelőtt olvastam már a pozitív hatásairól és ki szerettem volna próbálni. Őszintén szólva nem igazán fogott meg, amit azon a bizonyos első jóga órán kaptam, mert igazából csak egy tornaóra volt. Köszönőviszonyban sem volt azokkal a szép dolgokkal, amiket addig hallottam róla és nem értettem, mi ez a nagy felhajtás körülötte.

Pár év múlva egy egészségügyi probléma vezetett vissza a jógához és adtam neki még egy esélyt. Szerencsére. Találkoztam egy csodálatos jóga oktatóval, aki inspirált, amikor szükségem volt rá és folyamatosan fenntartotta a kíváncsiságot bennem, éreztette, hogy még rengeteg dolog rejtőzik az ászanázás mögött. Majd 2018-ban, a kisfiam születése után jött a lehetőség az életembe, hogy megismerkedjek a Sivananda tradícióval és tudtam, hogy elérkezett a pillanat, hogy elkezdjem kielégíteni a tudásvágyamat.

Az érzés, hogy szeretném átadni a tudásom másoknak is, folyamatosan alakult ki bennem, ahogy a hatha jóga oktatói tanfolyamot végeztem.

Célom, hogy minél több emberrel megismertethessem a jógikus életvitelt és rávezessem őket, hogyan használhatják ezeket a mindennapokban, mellyel boldogabb, teljesebb életet élhetnek.

Jógairányzat

Térkép