SEGÍTSD ADÓD 1 %-ÁVAL

a Magyar Jógaoktatók Szövetségének munkáját!

Felajánlásoddal most úgy támogathatod az MJSZ nemes céljait, hogy az Neked semmibe nem kerül. Az MJSZ, a hazai jógaoktatókat összefogó szervezet 2006-ban alakult azért, hogy minőséget teremtsen a jógaoktatásban Magyarországon, hogy a jóga tudományának értékeit megvédje és fenntartsa, valamint hogy képviselje és segítse a magyar jógaoktatók munkáját, és népszerűsítse a jógát az országban. A jóga tradicionális tanításai szerint felállított minősítési rendszerünk alapján végezzük a hazai jógaoktatók minősítését. Szervezetünk tagjai olyan jógaoktatók, akik ezeknek a feltételeknek megfelelnek.

Hálásan köszönjük, ha támogatod egyesületünket,
hogy közös céljaink eléréséhez hozzájárulsz ezzel is!

Hogyan tudod támogatni munkánkat adód 1%-ával?

A rendelkezés az SZJA 1 százalékáról nem kerül pénzedbe, csak egy-két percet kell rászánnod az adóbevallás elkészítésekor.

Az alábbi információkra lesz szükséged:

Nevünk: Magyar Jógaoktatók Szövetsége Egyesület

Adószámunk: 18125744-1-43

Magánszemélyként:

2020. szeptember 30-ig A koronavírus miatt) küldheted be adóbevallásodat, az adód 1%-áról a bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezhetsz és azt a bevallással együtt ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy kinyomtatott formában postai úton vagy személyesen kell eljuttatnod a NAV-hoz.

Abban az esetben, ha munkáltatói adómegállapítást kértél, tedd borítékba ezt a lapot és add át munkahelyeden az adóbevallást készítő személynek legkésőbb május 10-ig. A borítékra írd rá adóazonosító jeledet, zárd le a borítékot és írd alá saját kezűleg, a ragasztott felületre átnyúlóan.

Amennyiben adóbevallásodat a NAV készíti el és tervezetét online, az ügyfélkapun keresztül ellenőrzöd, akkor is lehetőséged van az elektronikus felületen az szja 1+1 %-áról rendelkezni.

Amennyiben adóbevallásodat a NAV készíti el és a postai úton küldött tervezettel mindent rendben találtál, akkor is küldheted külön borítékban az 1%-os nyilatkozatot.

Egyéni vállalkozóként vagy
kisadózó magánszemélyként:

2019. szeptember 30-ig adhatod le adóbevallásod a NAV-nak, vele együtt az adó 1%-áról szóló rendelkező nyilatkozatot.

Ha már leadtad a bevallásod:

Ha az adóbevallás leadásakor nem rendelkeztél jövedelemadód 1%-áról, később is lehetőség van feladni a rendelkezésedet: egészen 2019. szeptember 30-ig borítékban a rendelkező nyilatkozattal vagy elektronikus formában. Fontos! A borítékra írd rá a neved, bejelentett lakcímed, adóazonosító jeled, majd a borítékot a ragasztást keresztezve írd alá! 

A rendelkező nyilatkozat letöltése:

images

Fontos! A borítékra írd rá a neved, bejelentett lakcímed, adóazonosító jeled, majd a borítékot a ragasztást keresztezve írd alá! 

ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK!