Adatlap

0E31E782-9152-4352-ADDF-C428261239AA

S. Szűcs Emese

S. Szűcs Emese vagyok, hivatásomat tekintve természetgyógyász reflexológus. Napi szinten 2017 óta jógázom, s, hogy helyesen fejlődjek gyakorlásom által, jelentkeztem, és felvételt nyertem a Magyar Jógaakadémiára, ahol társaimmal megismertünk és saját tapasztalatot szereztünk több jógaiskola ászana gyakorlásából, és komoly gyakorlást végeztünk egy olyan pránájáma rendszer alapján is, amelyre Indiában a jógaterápia épül.

A folyamatos fejlődés híveként jártam Kornhoffer Tündihez, hallgattam Anaya női jóga programjának első modulját. Majd a Narada Akadémia, és Maharishi Brahmananda Yogi tanítása nyert teret életem jelenében, melyek útmutatásával örömmel, örömben fejlődök tovább.

Érzem, ahogy a tanultak alapján a rendszeres gyakorlás közelebb visz önmagamhoz, segít benső egyensúlyom, harmóniám megtartásában. Feltölt energiával, és segít abban is, hogy teljes figyelemmel tudjak koncentrálni családomra és arra, aki kérdésével hozzám fordul, és megtisztel bizalmával. Tradícionális jóga néven rendszeresen tartok jógát az EnerChi Jóga- és Egészségközpontban. Személyes célom, hogy mindent amit tanultam, és tanulok folyamatosan, minél és egyre mélyebben átadhassam az érdeklődők számára a jóga eszközein keresztül is.

A jóga segítségével erőt, kitartást, egészséget, ellenállóképességet nyerünk, kiegyensúlyozottabbak, határozottabbak, alkotóbbak leszünk. Ezek az eredmények azt mutatják, hogy a lehetőségek mindnyájunkban jelen vannak.

“A jóga szolgálat a szolgálatért.” - Kővári Katalin - ami azt jelenti, hogy a jóga szolgálja az egészségünket, hogy ezáltal egyre jobban tudjuk szolgálni a környezetünket.

Térkép