Adatlap

Márkusné Mogyorósi SZilvia (2)

Márkusné Mogyorósi Szilvia

Több, mint 20 éve foglalkozom jógával és kimondottan érdekel a csakrák világa.
Nem a különleges akrobatikus pózok megvalósítása a célom, hanem egyfajta belső munka, aminek tökéletes eszköztárát nyújtja a jóga (mentális hozzáállás, ászanák, légzés, koncentráció, meditáció, relaxáció, jógikus életmódra való törekvés).

A tanítványaim figyelmes, inspiráló, intuitív és kreatív jógatanárnak látnak és az én célom is az, hogy finoman, bátorítva, lelkesítve és támogatva vezessem őket a jóga útján.

Legfontosabb végzettségeim:
Sivananda jógaoktató
Sarasvati Ájurvédikus jógaterapeuta

Vágyott célom volt, hogy a jóga útján én magam is továbbhaladjak, fejlődjek, alaposabban megismerjem a védikus szent írásokat, ezért jelentkeztem a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola Vaisnava jógamester szakára. Tanulmányaimat 2021 őszén kezdem el.

A jóga óráim a tradicionális jóga oktatásra épülnek, de igyekszem továbbadni a gyakorlóknak mindazt, amit tanulok és hasznosnak tartok, legyen az egy spirituális gyakorlat, meditáció vagy a Rishikes-i bölcs Szvámik tanításai.

Órák, foglalkozások:
⚛Egyéni jóga óra
⚛Kezdő jógatanfolyam
⚛Hatha jóga gyakorló óra
⚛Csakrafókuszú gyakorló óra
⚛Csakrameditáció
⚛Teremtő mélyrelaxáció (jóga nidra)

A helyszín:
Santosha Segítő tér
1092 Köztelek utca 4/b. 2/3.
A Segítő tér kimondottan jóga órák, meditációk és más spirituális programok tartására jött létre, így ezekkel az energiákkal van feltöltve, végtelen nyugalmat és békét áraszt.
Jól megközelíthető helyen, a belvárosban található.

Az órarendet és a Santosha Segítő tér programjait a Facebook oldalon tudod megnézni.

Szeretettel várlak! :)

Namaste

Térkép