Adatlap

Kotroczóné Novák Hanna v2

Kotroczóné Novák Hanna

2012 óta gyakorlom a Hatha Jógát, azóta, hogy egy súlyos autoimmun betegséget (Crohn-betegség) diagnosztizáltak nálam, amelyhez szorongás és pánikbetegség is társult.

A kezdetben saját magam gyógyulásáért végzett folyamatos gyakorlás aztán szépen lassan az oktatás, a tudás és a tapasztalataim átadása felé kezdett terelni.

Komplex önfejlesztő folyamatokban dolgozom együtt a hozzám fordulókkal, hogy maximális teljesítményt tudjanak nyújtani a hivatásukban, és kiegyensúlyozottan éljék meg a mindennapokat. Több mint tíz évet töltöttem a versenyszférában, a kis- és nagyvállalati szektorban, így sokoldalú és bőséges tapasztalataimat is felhasználva nyújtok megoldást a modern életmód kihívásaira.

​Ájurvédikus Jógaterapeutaként segítek minden gyógyulni vágyónak: megadom azt a kivételesen empatikus, biztonságos és támogató közeget, amelyben aztán egyre bátrabban tudnak haladni a gyógyulás felé.

​Hiszem, hogy a Valódi Jóga egy állandó és folyamatos fejlődés, törekvés, önismereti út, életvitel és szemlélet, a kapcsolat (újra)felvétele a Forrással, Istennel.

2016 - Emésztési Rendellenességek Jógaterápiája, AUM Jógastúdió​

2017 - 200 órás Hatha Jóga Oktatóképzés, Samadhi Jóga Akadémia, Diószegi Ádám

2018 - Meditáció és relaxáció oktatóképzés, Mandala Jógastúdió, Márk Tamás (Himalájai Jóga Tradíció)

2019 - Ájurvédikus jógaterapeuta képzés, NitaYoga Központ

2020 tavasztól - Természetgyógyász képzés.

Elérhetőségek

Phone
Zip/Post Code
1068
Social Information

Térkép