Adatlap

Jankovics Magdolna Lalita v2

Jankovics Magdolna Lalitá

Lalitá jógaút
2008 április 25-én találkoztam először Szvámí Sivánanda Mester tanításaival, s ekkor jött a nagy felismerés: megtaláltam, amit kerestem, kutattam eddigi életemben. Megvan az út, amin haladnom kell, a boldogsághoz vezető út. :-)
Alapvető tanítását rögtön a szívembe zártam: „Szolgálj, szeress, adj, tisztulj, meditálj, légy önmagad, légy jó, tégy jót, legyél kedves.”
Ettől kezdve mindennapi életem részévé vált a jóga, amit 2010-től oktatok is. Napi szinten gyakorlom, nem csak az ászanákat és a pránájámákat, hanem a Bhakti, a Dnyána és a Karma jógát is. Igaz visszatekintve ez utóbbi hármat már előtte is gyakoroltam, csak akkor nem tudtam így nevén nevezni őket.
Legelső, s egyetlen Mesterem Szvámí Sivánanda. Nem kerestem más utakat, tudom, a helyemen vagyok, jó úton haladok a teljesség felé :-) .
Célom, a tradíciót megőrizve továbbadni Mesterünk tanításait.
Ezáltal minél több embert hozzásegíteni a belső békéhez, harmóniához, egészséghez.
Fontosnak tartom, hogy áramoltatni tudjam magamon keresztül a Mester tanításait úgy, hogy az egyéni gyakorlás által magamban teremtem meg ehhez a feltételeket.
„A jógaoktatás nem más, mint az isteni energia áramlásához szükséges feltételek megteremtése.”

Folyamatosan képzem magam a jógaterápia, gerincterápia, ájurvéda, NMPT területén. Rendszeresen tartok szatszangokat kírtana énekléssel.
Az alaptanfolyamtól a haladó szintig oktatok, egyéni és csoportos órák keretein belül.
Jelenleg a következő jógaórákon lehet velem találkozni:
- Hatha jóga tanfolyam és gyakorló órák,
- Gerincterápiás tanfolyam és gyakorló órák,
- Kismama jóga,
- Gyerekjóga,
- Csakraharmonizáló jógaóra,
- Csakrameditáció, Meditáció,
- Jógaműhelyek,
- Terápiás egyéni jógaóra,
- Jógatáborokat is vezetek.
2018-tól a nyugati határvidéken terjesztem a Jóga tanításait. Agyagosszergényben és Fertődön tartom óráimat. Érdeklődőknek elérhető vagyok a 70/418-2382 telefonszámon.

Jógairányzat

Térkép