Adatlap

gigor_zsolt

Gigor Zsolt

2006 óta napi szinten végzek jógagyakorlást, és az elméleti ismeretek bővítését.
2009 októberében sikeres vizsgákat tettem a Magyar Jóga Társaság jógaoktatói képzésén.
Innentől kezdve ennek keretében végzem az egyéni gyakorlásokat.
2009 végén csatlakoztam a Magyar Jógaoktatók Szövetségébe, ahol védjegyes minősített jógaoktatói címet kaptam.

A kialakított egyéni stílusom nem kötődik egy konkrét jóga iskolához sem, az órákon több jóga irányzat is megtalálható, a gyakorlatsorokat időnként dinamikus gyakorlatokkal kiegészítve érdekessé, izgalmassá teszem a foglalkozást.
Minden óra más és más.
Az órákon az ászana gyakorlatok végzése közben szerepelnek elméleti ismeretek, filozófia is, így megteremtve a komplex gyakorlást a testtel és az elmével.
A gyakorlatok során alapos, precíz és részletes vagyok, a gyakorlatokat segédeszközök alkalmazásával végezzük, a gyakorlók egyéni igényeinek figyelembevételével.
Kiemelten fontos a gyakorlók felé az öröm, a boldogság és a stresszmentes élet sugárzása, ezért óráim bensőségesek, meghittek, érzelmi többlettel áthatottak. Törekszem arra, hogy színvonalas legyen a foglalkozás, jól érezzék magukat a gyakorlók, fejlődjenek a jóga útján, és úgy érezzék, hogy kaptak valamit, gazdagabbak lettek.
A gyakorlatokat együtt, közösen végezzük, de a gyakorlók egyéni igényeinek figyelembe vételével, ezzel még több figyelmet szánva a gyakorlóknak, korrigálva a testtartásukat a gyakorlatok helyesebb elvégzése szempontjából, és segítve a megfelelő mentális és érzelmi hozzáállás kialakítását, a jóga útján keresztül hozzásegítve az egészséges életmódhoz, egy minőségi, kiegyensúlyozott életvitelre ösztönözve.

Térkép