Adatvédelmi nyilatkozat

A weboldal üzemeltetője: Magyar Jógaoktatók Szövetsége Egyesület

Adatkezelés száma: NAIH-84343/2015.

 

Mindent megteszünk az Ön személyes adatainak védelméért. A webhely legtöbb lapjának meglátogatása személyes információk megadása nélkül is lehetséges. Csak az Ön által kért hírlevél szolgáltatás biztosításához van szükség e-mail címére, amely tárolását és felhasználási módját ezen nyilatkozat hivatott ismertetni. A Weboldalon történő adatszolgáltatás minden esetben önkéntes. A Weboldalon rögzített adatok kezelője a Magyar Jógaoktatók Szövetsége Egyesület.

A Weboldalra látogatók számítógépeinek és az ilyen számítógépeken telepített szoftverek bizonyos adatai rögzítésre kerülhetnek (IP-címe, böngészőjének típusa, operációs rendszere, tartományneve, látogatásainak időpontjai és azon webhelyek címei, ahonnan Ön a Weboldalra érkezett).

Az Ön által a Weboldal használata során megadott és egyébként szerksztőségünkhöz került személyes adatok kezelése tekintetében maradéktalanul betartjuk az elektronikus hírközlésről szóló és az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről szóló kormányrendeletet, valamint a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseit és előírásait. Szerkesztőségünk ennek megfelelően a felhasználó adatait kizárólag abban a körben kezeli, amelyhez a felhasználó kifejezett hozzájárulását adta.

Ennek megfelelően Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy szerkesztőségünk az Ön adatait a jelen adatvédelmi nyilatkozatban meghatározott és Ön által engedélyezett adatkezelési célok teljesítése érdekében adatfeldolgozási műveletek végzése céljából a vonatkozó jogszabályi követelmények betartásával kezelje.

Hozzáférés a személyes adatokhoz
Szerkesztőségünk bármikor kész arra, hogy a felhasználónak szerksztőségünk által kezelt személyes adataival kapcsolatban tájékoztatást adjon vagy azokat erre irányuló kérés esetén módosítsa vagy törölje.

A felhasználó jogai
A felhasználót megilletik továbbá a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény által biztosított jogorvoslati és egyéb jogok is, így például a felhasználó tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen, ha személyes adatának felhasználása közvetlen üzletszerzés céljára történik és amennyiben az adatkezelő intézkedésével nem ért egyet, vagy egyébként jogai sérelme esetén bármikor bírósághoz fordulhat illetve az adatvédelmi biztos intézkedését kezdeményezheti.

A cookie-k használata
A Weboldal meglátogatásakor a rendszer cookie-t helyez el az Ön számítógépének merevlemezén, feltéve, hogy ez a lehetőség engedélyezve van a böngészőprogramban. Ön az Internet hozzáféréshez használt böngészőjében beállíthatja, hogy értesítést kapjon arról, ha a weboldal cookie-t kíván elhelyezni a számítógépén és a cookie-k küldését bármikor meg is tilthatja.

Külső hirdető cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére, amikor meglátogatja webhelyünket. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak.

A Webhely tartalma
A Magyar Jógaoktatók Szövetsége Egyesület honlapján keresztül elérhető kivonatok, melyeket a Felhasználó ingyenesen megtekinthet, szerzői jogvédelem alatt állnak. A Felhasználó a szöveghez hozzáféréssel rendelkezik; másolatokat tölthet le egy példányban, magáncélú kutatás vagy tanulmányozás okán tárolhatja azokat személyi számítógépén és ki is nyomtathatja – újraértékesítés, illetõleg kereskedelmi haszonszerzés céljára azonban nem használhatja.

Másolás
A Magyar Jógaoktatók Szövetsége Egyesület weboldalának felületein található összes adat, tartalmi leírás, tájékoztató szöveg, kép és link, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az ezen oldalakon látható formában a Magyar Jógaoktatók Szövetsége Egyesület kizárólagos szellemi tulajdonát képezik. Ezek felhasználása, feldolgozása vagy másolat készítése a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményeket von maga után.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírleveleinkben értesítünk az MJSZ rendezvényeiről és híreiről. Innen tájékozódhatsz a minősítést érintő változásokról is.

Kérjük, ellenőrizd az e-mail fiókod, és a levelünkben kattints a regisztráció véglegesítésére! Köszönjük!

Share This